Керівництво області привітало працівників харчової промисловості з професійним святом

17 жовтня працівники харчової та переробної промисловості відзначали професійне свято.

З цієї нагоди в ККЗ «Ювілейний» відбувся захід за участю першого заступника голови обласної ради – керівника виконавчого апарату Юрія Соболевського та заступника голови облдержадміністрації Павла Кулика з дотримання всіх протиепідемічних заходів та карантинних норм.

«У більшості Херсонська область – аграрна. Зараз у нас активно розвивається галузь харчової переробки. Ми розумуємо, що продукція з доданою вартістю – це і робочі місця, і податки, і розвиток області. Держава створює умови, щоб бізнес працював і отримував результати. Якщо у вас є проблеми, то влада готова до діалогу. Разом ми зможемо розкрити потенціал області!», – привітав присутніх Юрій Соболевський.

У рамках заходу він відзначив Почесними грамотами та подяками обласної ради працівників харчової промисловості.

За високий професіоналізм, сумлінну працю, досягнення вагомих результатів у професійній діяльності та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Почесною грамотою нагороджено:

БЕРЕЗНИЦЬКУ Тетяну Василівну – приймальника сільськогосподарських продуктів     та сировини ПpAT «Каланчацький маслозавод»;

БЄЛЯКОВУ Людмилу Степанівну – начальника виробничої лабораторії з контролю виробництва ТОВ «BBBB»;

БУРИМ Людмилу Василівну – начальника виробничого цеху № 3 ПpAT «Херсонський хлібокомбінат»

ДЕРГАЧОВА Федора Івановича – електрогазозварювальника виробничого відділу ПВКФ «Пані Крістіна»;

КОЛОМІЙЦЯ Леоніда Андрійовича – начальника виробництва з рафінації, дезодорації та фільтрації олії ТОВ «BBBB»;

КОНОНОВИЧА Руслана Івановича – майстра зміни з рафінації, дезодорації та фільтрації олії ТОВ «BBBB»;

РУМ’ЯНЦЕВА Олександра Миколайовича – заступника директора з постачання сировини та матеріалів ТОВ «Плодоовочевий комбінат «Херсон».

Подяку голови обласної ради вручено:

ВОЛОШИНУ Антону Андрійовичу – машиністу тістомісильних машин ФОП Бородіна Л.В.

ЄФІМЦЮ Ігорю Петровичу – оператору лінії у виробництві харчової продукції 5 розряду цеху з розливу рідких продуктів ПpAT «Чумак»;

ЛИТВИНЕНКО Аліні Вікторівні – апаратнику пастеризації маслоцеху ПpAT «Каланчацький маслозавод»;

ТВЕРДІЙ Аллі Романівні – машиністу розливально- наповнювальних автоматів 3 розряду цеху з розливу рідких продуктів ПpAT;

УРСУЛЕНКУ Владиславу Олексійовичу – юрисконсульту ФОП Бородіна Л.В.;

ФРИГІНІЙ Катерині Григорівні – завідуючій лабораторію ФОП Бородіна Л.В.;

ШЛОМІ Тетяні Сергіївні – варнику харчової сировини та продуктів 4 розряду цеху з розливу рідких продуктів ПpAT «Чумак».

Також Юрій Соболевський вручив відзнаки Міністерства агарної політики та продовольства України.

Тож, їх отримали:

СЕРДЮК Андрій Анатолійович– генеральний директор ПАТ «Дім марочних коньяків «Таврія»;

КАСЬЯНЕНКО Олександр Іванович – голова правління Скадовського районного споживчого товариства, засновник компанії «Наш продукт»;

ШОВКУНОВ Валерій Борисович – голова правління Херсонської обласної спілки споживчих товариств;

КОПИЛОВА Ірина Миколаївна – завідувач лабораторії фермерського селянського господарства «Курінь»;

КРАВЕЦЬ Алла Андріївна – головний технолог ТОВ «Херсонський маслозавод».

Відзначимо, що на території області знаходиться 153 підприємства переробної та харчової галузі, які охоплюють майже усі напрями споживчого ринку, провадять діяльність хлібопекарські, борошномельні, олієжирові, овочеконсервні, виноробні, молокопереробні, м’ясопереробні, кондитерські підприємства.

Гідним прикладом є такі потужні підприємства нашої області як ТОВ «Данон Дніпро», ТОВ «Плодоовочевий комбінат «Херсон», ПРАТ «Чумак» та багато інших, що експортують продукцію, вироблену на Херсонщині в країни Європейського Союзу.

Водночас актуальним вектором розбудови переробної галузі залишається розвиток крафтових виробництв. Майже півтора десятка підприємств освоїли виробництво таких продуктів як мед-суфле, бекмес, козиних сир, виноградні вина, солодощі, спеції.